woensdag 28 oktober 2009

Vrijgezellenfeestje

Hoi!
Ik ga helemaal in de verkeerde volgorde, maar ik wil graag nog een post over mijn vrijgezellenfeestje maken! Mijn vriendinnen en zus hebben 2 weken voor mijn trouwen een klein feestje voor me geregeld, omdat ze het niet voorbij wilde laten gaan dat ik ging trouwen. Wauw, super leuk natuurlijk! Zelf benadrukten ze dat ik na de bevalling nog een écht vrijgezellenfeest krijg, maar ik vond dit al geweldig! Eerst gingen we in de Koets scrappen. Iedereen maakte 2 memoriekaartjes, met haar eigen foto en ik scrapte het doosje, het resultaat.....een memoriespel:

Bedankt meiden voor mijn meest charmante foto op het doosje en achterop íéder kaartje:Evi en Loes hadden heerlijke én mooie cupcakes gebakken:
Na het scrappen vertrokken we naar Arnhem, naar Rose's. Waar we echt heerlijk gegeten hebben. Namelijk lekkere schalen vol met tapas....mmmmmm:Ook hebben we daar lekker kunnen zitten met z'n allen en heb ik met iedereen bijgekletst.
We hebben afgesloten met een drankje in De Koets:
Ik heb een super leuke en gezellige dag gehad met al mijn lieve vriendinnen en familie! Precies wat ik leuk vind! Bedankt allemaal!!!
Grz Linde

0 reacties: