dinsdag 3 juni 2008

Bijkletsen

Hallo!
De kermis zit er weer op. Het is een super weekje geweest! Alles is goed verlopen, en we hebben het lekker druk gehad. Dinsdag een spetterde afterparty gehad na het werk:

Normaal trek ik dat niet echt meer na de kermis, maar de sfeer zat er deze keer zo goe din! ( maar doet moet ook wel met dit spetterende DJ-team)
Woensdag is er een hele ploeg personeel komen poetsen. Ik heb alles op kantoor kunnen bijwerken en boven een beetje puin kunnen ruimen (want het hele huis was voortaan één groot kantoor/hotel/relaxruimte geworden).
'S avonds hebben we met de poetsers nog een heerlijke BBQ gehad, wat érg gezellig was! We hebben lekker kunnen nakletsen en zelf even kunnen relaxen.
Donderdag lekker op de bank gelegen én begonnen aan mijn boekje over Kuta nu ik eindelijk de lijn Daisy van Elsie binnen heb:

Vrijdag weer hard aan het werk geweest om zaterdag met Evi mee te kunnen gaan naar de Make en Take van MLS .
Dat was een erg leuke dag met leuke workshopjes. Mijn projectjes staan niet op de foto, want 2 moet ik thuis nog afmaken en de boekenlegger die ik heb gemaakt heeft mama al gekregen. Ook natuurlijk geshopt daar, en weer hele leuke dingen gevonden! Ik ben vooral blij met de stempel van 7gypsies, die ga ik héél veel gebruiken!

Gister heerlijk wezen uiteten in Arnhem bij Rose's, zeker een aanrader!! En daarna nog naar het casino geweest in Nijmegen. Helaas was het geuk niet aan mijn zijde :(
Nu ben ik aan het proberen mijn silhouette opnieuw aan te sluiten. Want sinds mijn computer opgeschoond is, doet hij het niet meer. Ik ben namelijk bezig met een LO voor de Dutch Dare #40 en daar wil ik hem voor gebruiken. Zo meteen eerst even lekker met Kuta naar het bos en bij mama eten, waar ik ook haar naaimachine ga uitproberen op mijn LO! Oftewel: nog een lekker creatief avondje voor de boeg!
Grz Linde

0 reacties: