woensdag 13 december 2006

Wat een pech!

Internet is weer helemaal terug, jippie!!


Gister bij de dierenarts geweest, het pootje viel gelukkig mee. Er is niets gebroken, maar wel een beetje gekneust. Hij moet dus een beetje rust houden ( vertel dat een Jack Russel) en we moeten zorgen dat hij er niet al te veel op springt. Gelukkig was hij door de enting best een beetje rustig gister en heeft hij veel op zijn kussen gelegen.

Gisteravond sinterklaas gehad bij mama. Het was érg gezellig. Eerst hebben we gegourmet en daarna kadootjes uitgepakt. Mark, ik & Kuta zijn goed verwend!

Kuta en Daantje lopen nog steeds een beetje rondjes te lopen om elkaar heen, en af en toe grommen ze een keer flink. Eigenlijk willen ze alletwee spelen maar ze durven ( vooral Daantje) nog niet zo goed.
Verder heeft Kuta veel met Patrick gespeeld die hem natuurlijk helemaal gek maakte ( ach dan slaapt hij goed hihi!

Maar de titel heet niet voor niets 'wat een pech!' natuurlijk.....

Mark ging Kuta uitlaten in de tuin van mama, en Daantje ging mee. Kuta was zo druk met het uitdagen van Daan, en schrok daar zelf zo van, dat hij een nogal onverwachte sprong naar achter maakt.....in de vijver van mama!!!
Zoals je links kunt zien kon Mark hem er meteen uitvissen, maar hij was helemaal zeiknat! Hij was helemaal kopje onder gegaan! Natuurlijk kreeg ons pechvogeltje meteen weer de volle aandacht! Eerst heeft Mark hem drooggewreven in een grote handdoek en daarna mocht hij lekker in de handdoek bij Patrick op schoot. Gelukkig was het vooral de schrik en is hij nu weer helemaal de oude!
Gr Linde

1 reacties:

Evi zei

Je bent getagged!

Nu moet je 6 vreemde dingen van jezelf noemen..of van Kuta.

XXX