maandag 18 december 2006

Puppy-cursus

Gister is Kuta voor de eerste keer naar puppy-cursus geweest! Echt hilarisch! Iedereen was verbaasd over hoe klein hij was en iedereen wilde hem knuffelen. De andere honden waren allemaal véél groter, ook de pups waar hij samen les mee had. Voor de meesten was deze les de laatste van de cursus, dus ze konden allemaal al 'zit' 'af' 'blijf' etc. en Kuta helemaal niks natuurlijk! Máár hij liep trots achter Mark aan als hij moest volgen! De graspollen waren allemaal erg hoog voor hem en de afstanden leken wel kilomters voor hem, maar hij hield dapper vol! Als de anderen iets moesten doen wat hij nog niet kon ging hij gewoon met een grasspriet spelen haha! Daarna moesten ze langs boxen lopen met vuurwerkgeluiden maar dat deed hem niks, haha hij is De Koets gewend! Dus dat zag er heel stoer uit!
Als laatste gingen de honden met elkaar spelen, de pups én de groten. Dat was één grote bende maar Kuta deed het goed. Bij de héle groten ging hij snel op zijn rug liggen, en bij de anderen snuffelde hij een beetje terug.

Dan zou je natuurlijk denken dat hij de rest van de dag zou slapen...maar 's avonds heeft hij ook nog met Daantje gespeeld, waar hij al aardig de baas over wilt spelen. Hij gaat gewoon op Daan's kussen liggen en begin aan zijn kluif, de rotzak! En Daan, de sufferd, doet er niks aan! Haha, wat een stel!

gr Linde

1 reacties:

Evi zei

Helemaal vergeten!Ik begrijp uit dit stukje dat het dus wel leuk was.Jammer dat je nu weer twee weken moet wachten!
xx