donderdag 7 december 2006

Ik ben Kuta



Hallo allemaal!

Ik ben Linde Broekman en ik heb deze blog vooral opgezet om onze lieve pup, Kuta, te volgen.
Kuta is nu bijna 9 weken oud, nog super klein! Toen we hem een week geleden ophaalde was hij maar 750 gram, en nu inmiddels al weer 1 kilo ( wow!)
Kuta is een Black & Tan Jack Russel, hij is een reutje. We hebben hem in Valkenburg gehaald, waar hij bij samen met zijn 2 zusje nog lekker bij zijn mama was. Ook zijn vader liep daar rond. Zijn vader was een erg mooie hond en we hopen dan ook dat dit scheetje net zo stoer gaat worden als zijn papa.Hij heet Kuta omdat we daar op vakantie zijn geweest. Mark en ik zijn begin november 2 weken naar Bali geweest. We verbleven in het plaatsje Sanur, maar zijn regelmatig naar Kuta geweest. Terwijl we daar op het strand lagen kwam er een hond bij ons liggen. Daar zijn we het serieus gaan hebben over een eigen hondje. Vandaar dus deze naam. Grappig weetje: Kuta betekend in het Hindoestaans 'hond'


Deze foto hebben we gemaakt op zijn eerst dag bij ons. Zoals je ziet at hij meteen super goed! Meneer beer is zijn grote vriend, daar stoeit én slaapt hij mee.

De foto bovenaan de pagina is door papa gemaakt. Hij was daar voor de derde dag bij ons en zoals je ziet was hij al goed gewend.

Hij dribbelt inmiddels al driftig achter ons aan en gaat af en toe zelf op ondekkingstocht.
Aangezien we boven een kroeg wonen is hij ook daar al af en toe geweest, en een aantal avonden per week slaapt hij met een schtergrondmuziekje van beneden, maar dat doet hij erg goed!

Dinsdag zijn we met hem naar de fotograaf geweest, waar we morgen het resultaat mogen gaan kijken! Ik ben erg benieuwd! Ik zal de foto's zsm op deze blog zetten.

Verder hebben we hem vandaag opgegeven voor puppycursus...àààh! 17 december, na zijn 2e enting heeft hij zijn eerstè 'les'.

Gr Linde




2 reacties:

charlene zei

Heey Linde!! Ben benieuwd naar de foto's.
Leuk hé, zo'n blog!

Linde zei

Zeker leuk! Vind ook leuk om steeds bij jou te kijken wat je gemaakt hebt!