dinsdag 26 januari 2010

Ons meisje!

Hoi!
Dit zijn de foto's van de 3D-echo! En, lijkt ze al op iemand?

Vandaag heb ik een echo in het ziekenhuis, om te kijken of de groeiachterstand ingehaald is.

Grz Linde

zaterdag 23 januari 2010

LO's over mijn zwangerschap

Hoi!
Zoals ik al eerder heb laten zien, ben ik een boek aan het maken met LO's over mijn zwangerschap. Iedere week van mijn zwangerschap maak ik één LO, soms gaat het over het zwanger zijn, maar soms ook gewoon over iets wat ik die week gedaan heb.
De 1e 9 weken heb ik al eerder op mijn blog gezet, maar die foto's waren super slecht. Daarom nu alle LO's die ik tot nu toe gemaakt heb, incl die 1e 9 die je dus misschien al eerder gezien hebt.
Have fun!
Aangezien ik a.s. dinsdag al weer 28 weken zwanger ben, is er wel wat werk aan de winkel! Dus ik ga nu lekker scrappen!
Kuzz Linde

woensdag 20 januari 2010

Pret-echo

Hoi!
Helaas heb ik de foto's nog niet ingescand, dus jullie kunnen onze kleine uk nog even niet bewonderen, maar wij hebben er van genoten!!
Als eerste werd ons verteld dat het 100% zeker een meisje is! Erg leuk om het nu zeker te weten, maar niet zo goed voor de portemonnee ben ik bang hihi!
Daarna keek ze alles na, en alles zit erop en eraan! De omvang van haar buikje is wel wat aan de kleine kant, dus ik moet wat rustiger aan doen om haar de kans te geven om harder te groeien. Volgende week krijg ik weer een echo, om te kijken of het al wat bijgetrokken is en om vooral ook om te kijken of de groeiachterstand niet groter wordt. Maar volgens de verloskundige zeker nog geen reden tot paniek!
Daarna gingen we verder met de 3D- en 4D-echo. Was echt héél leuk! Je kan alles super goed zien! We zagen haar af en toe gapen, dat is echt super grappig om te zien!
Een erg leuke ervaring! Ik zal de foto's zo snel mogelijk inscannen!
Gr Linde

vrijdag 8 januari 2010

Mijn 1e Bitty Booties!!

Hoi!
Ik kwam ze tegen op de blog van Marcia, de Bitty Booties. Na wat googlen kwam ik het patroon tegen op internet en ben ik meteen aan de slag gegaan. Dit is het resultaat: Ik ben niet tevreden over de manier waarop de schoentjes aan de zool vast zitten, dus dat doe ik de volgende keer anders. Verder zijn ze toch om op te vreten!!
Ik ga ze zeker nog eens maken, maar dan natuurlijk anders versieren!
Grz Linde

vrijdag 1 januari 2010

Gelukkig 2010!!

Hoi!
Voor iedereen de allerbeste wensen voor 2010!! Een jaar wat voor mij en Mark een hele bijzondere gaat worden, hopelijk voor jullie ook!
Gister voor de 1e keer sinds 9 jaar dat ik vrij was met Oud & Nieuw, normaal werk ik altijd. Dit doe ik altijd met veel plezier, omdat voor mijn gevoel de avond altijd een beetje wordt opgeblazen, ik sta dus net zo lief achter de bar. Maar gister was dit, door mijn zwangerschap, dus niet het geval.
Eerst zijn vrienden komen eten, en daarna hebben we het kadospel gedaan. Iedereen moest kadootjes kopen én er zelf een maken. Ik had een vogelhuisje beplakt en geschilderd:

De anderen waren ook erg creatief geweest, en was een mok beschilderd, een asbak, pindabakje, waxinelichtje en pennenhouder gekleid, eierwarmers gemaakt van vilt en een spaarvarken gemaakt van gips.

Net voor 12 uur zijn we naar beneden gegaan om met Mark samen het nieuwe jaar in te luiden:

Ik had alcoholvrije champagne! Nog lekker ook, met perzik-smaakje! Daarna vuurwerk gekeken en nog wat gedronken, een erg geslaagde avond!!

Vandaag lekker druk geweest met balansen, opruimen van de bende van gister én de kerstspullen weer naar zolder. Ik ga 2010 opgeruimd beginnen!!

Gr Linde