vrijdag 4 mei 2007

bijna aan het einde van mijn latijn...

Wow wat heb ik heftige dagen achter de rug. Eerst gewoon het weekend achter de rug, toen was het zondag koninginnenacht. Voor de eerste keer dit jaar mochten we weer het hele terras buiten zetten...dat hebben we geweten. Het heeft de hele dag en avond knatsvol gezeten!! En toen liep het 's avonds ook nog binnen vol, stresss!! Met eigenlijk te weinig personeel hebben we het gelukkig gered allemaal, maar wat een chaos!!

De volgende ochtend weer vroeg op want...koninginnedag!! Ook nu weer de hele dag het terras vol gezeten, en nu bestelden ze ook nog eens allemaal eten! Gekkenhuis!!! 's avonds was het helaas wat minder druk, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben gezellig geborreld met de mensen die overdag gewerkt hebben, toch nog een beetje gefeest deze koninginnedag!!

Toen was het dus al weer dinsdag. Na eerst de hele dag gebroken met dikke voeten in te hebben gelegen zijn we lekker zelf van het terras gaan genieten.


Woendag was het weer vroeg dag want we moesten nog vanalles doen 's ochtends en naar de verjaardag van Twan, en om 4 uur hadden we horeca-uitstapje. We gingen naar kernwasser wonderland. Daar hebben we heerlijk gegeten, gedronken, gekegeld, computerspelletjes gedaan en gekaraoked ( hoe schrijf je dat!?). Mark werd om 12 uur jarig, dus dat was erg leuk! Om 3 uur lagen we in bed om, om 8 uur weer op te staan.
Er stond ons een drukke dag te wachten want....de laatste lesdag van de grootste school in deurne word bij ons in de kroeg gevierd. Om half 10 kwam er 200 man ontbijten. Nadat zij weg waren zijn we snel begonnen met versieren want ze hadden als thema BEACH! We hebben zand binnen gegooid, een cocktailbar gebouwd etc. Rond 3 uur kwamen ze totaal verrasd terug, om tot 2 uur vannacht te gaan feesten. Het was werkelijk waar één groot feest! De kroeg heeft constant stampvol gezeten, echt super! En toen ze weg waren....zand scheppen!! AAAH ik kan geen zand meer zien, het zit echt OVERAL!! Om 5 uur gingen we moe maar voldaan naar bed. Vandaag dus lekker lang in bed gelegen, want het is al weer vrijdag, dus vanavond en de rest van het weekend is er weer werken. Phoe ik snak echt even naar een avondje knutselen! Gelukkig heb ik dindag avond lekker een avondje gepland staan!
Zaterdag zijn mama, Mark en ik met de hondjes naat het buntven geweest om ze te laten zwemmen. Daar zijn de foto's van die je tussendoor ziet.

Zo, iedereen weer op de hoogte?!?

Gr Linde

3 reacties:

Evi zei

Zo jij hebt het druk gehad!!!!
Dan ga dinsdag maar lekker relaxen!!

Anoniem zei

Oeps, als het zo op een rijtje dringt pas echt door wat een drukke week het voor julie is geweest!! Echt heftig!! De foto's zijn super. Op de andere die ik heb gekregen kun je ook zo goed zien het verschil tussen Daan en Kuta. De één ram-boem het water in, de andere met voorzichtige pootjes wat rondlopen. Sterkte om het weekend nog door te koemn! x

Klaartje zei

zo! dat klinkt erg druk, maar ook gezellig! Gave foto's trouwens!!