zondag 20 april 2008

Hallo!

Inmiddels weer een weekje verder:
Mijn operatie is goed verlopen, er zijn zelfs geen watten in gedaan. Terwijl dat iets was waar ik echt het meeste tegenop keek. Het herstel valt me echter erg tegen. Ik lig nu al een week op de bank, kan niet lang overeind zitten, voel constant druk in mijn hoofd waardoor ik oorpijn, tandpijn en hoofdpijn krijg. Wat een tegenvaller! Morgen op controle, ik ben benieuwd of dit normaal is!
Verder ben ik gister 25 jaar geworden! Joehoe!
Helaas heb ik mijn feestje af moeten zeggen aangezien ik me zo beroerd voelde, maar overdag is er wel wat visite geweest, en 's avonds gelukkig ook. Alleen zijn op je verjaardag is natuurlijk niet leuk! Ik ben héél erg verwend:
Ik heb een kaartje gekregen voor de musica Evita, een statief voor mijn camera, een door Evi gepimpte map voor mijn LO's, een helicoptervlucht boven Deurne (stoer!), een bon van De Creatie, scrappapier, een foto van mij en Martijn, boekenbonnen, centjes, snoep, bloemen, etc. Écht verwend dus!
Ik hoop deze week weer op te knappen, dat ik weer kan werken, naar De Creatie kan om mijn bon op te maken hihi, te scrappen en naar Nick en Simon kan waar ik kaartjes voor heb.
O ja, en ik had nog wat leuke foto's, van babyzwemmen, Juul en Kuta & de Dierentuin:

grz linde

2 reacties:

Evi zei

Leuke foto's!!!

mama zei

Het mooiste vind ik toch eigenlijk wel die blauwe ogen......x