dinsdag 25 december 2007

Hoi!


We hebben het weer lekker druk, maar allemaal leuke dingen! Het weekend gewoon gewerkt, zondag personeelsfeest gehad, zie foto mij en ingrid,( liep zoals gewoonlijk weer heerlijk uit de hand)en nu met kerst alle dagen weer werken.
Dus even weinig geblog en creatief gedoe van mij, wel voor al mijn lezers...Fijne dagen!!
Verder heb ik van Anja nog een leuke foto gekregen van mij en Martijn, dus die post ik ook maar meteen:

GR Linde

zaterdag 22 december 2007

Ze is er!

Wat een poepie!! Juul is vandaag opgehaald door thijs en Loes. Deze foto wilde ik jullie niet onthouden:

 

Is het geen scheetje?
Gr Linde
Posted by Picasa

vrijdag 21 december 2007

Hallo!
Weer een recept af! En wel die van de Ijstaart! Ik heb volop gebruik gemaakt van mijn silhouette, voor dit recept. Daar kan je echt veel mee!
Verder nog een foto van Kuta in de sneeuw! Ik had er graag nog meer gemaakt maar helaas parkeerde er een paard met koets in de tuin dus wilde kuta niet meer op de foto haha!

 

 

Morgen gaan Thijs en Loes hun hondje, Juul, ophalen, dus krijgt Kuta een vriendinnetje. Ik ben benieuwd hoe dat gaat! Altijd leuk zo'n kleine pup, we gaan dan ook meteen kijken!

gr Linde
Posted by Picasa

woensdag 19 december 2007

snif snif, hastjieieie!!!

phoe phoe, de verkoudheid heeft me te pakken gekregen!
Een tijdje niet geblogd, omdat ik het erg druk gehad heb! Donderdag is papa getrouwd, het weekend gewoon gewerkt. Maandag bijgeslapen! Gister geschilderd bij een vriendin, gesport ( voor de eerste keer, goed hè!!) & kerststukjes gemaakt. Verder heb ik ook af en toe nog even de tijd gehad om te scrappen:
Een LO met de kit én ik ben begonnen aan een eigen kookboekje. Ik heb al het boekje en één recept:

Gr Linde

woensdag 12 december 2007

Vroeg!!

Hallo!!
Zien jullie hoe vroeg ik dit post! Ik ben al om half 8 opgestaan om te douchen....omdat er een nieuwe ketel komt. Aaah dat is echt véélste vroeg! Maar goed, het is voor een goed doel!
Ik ben gister nog wel creatief bezig geweest maar het was al donker toen ik stopte en het is nu ook nog donker, dus nog even geen foto!
Gr Linde

vrijdag 7 december 2007

Wij zijn er klaar voor!!!

 

 

 

 

Gr Linde
Posted by Picasa

dinsdag 4 december 2007

Sinterklaasje!

Hallo! Gister hebben we Sinterklaas gevierd bij de ouders van Mark. Eerst hadden we pakje voor de kids ( en voor Kuta), daarna hebben we lekker gegeten en daarna hebben we het kadootjes-spel gedaan. Het was een erg gezellige middag en avond! Ik had schilderijtjes gemaakt voor Lana:

 

 

 

En Kuta had een kadootje gekregen voor de kou haha:
 

Kuzz Linde
Posted by Picasa