woensdag 24 februari 2010

Buikfoto's

Hoi!
Omdat ik altijd iedereen met van die leuke buik-foto's zie, wilde ik dat natuurlijk ook! Evi en ik hebben eerst inspiratie opgedaan op internet bij verschillende fotografen, en zijn toen zelf aan de slag gegaan. Ik was aan het twijfelen om ze op mijn blog te zetten, omdat ik toch in mijn blote buik sta, maar heb het toch maar gewoon gedaan. Ik ben wel trots op mijn buikie hihi!
Dit is het geworden na wat frotten met photoshop:Evi super bedankt!!!
Grz Linde


maandag 22 februari 2010

Haken

Hoi!
Deze poppetjes heb ik al een tijdje geleden gehaakt, maar nog niet laten zien. Een gehaakt uiltje: En een schildpadje, waar nog wel een gezichtje op moet:

Grz Linde

maandag 15 februari 2010

Rozenmóndeg

Hoi!
Vandaag waren Mark en ik Glitter en Glamour:

Na volle bak tijdens de Rozenmóndeg, zijn we zelf ook nog even meegelopen naar de andere kroegen. Ik ben wat eerder moeten afhaken omdat ik bijna omviel van moeheid en Mark om dat hij moest gaan werken, maar we hebben een super gezellgie dag gehad!

Na een tijdje hebben we van hoedje/helm gewisseld:

Grz Lindezondag 14 februari 2010

Carnaval so far....

Hoi!
Niet zo héél veel carnaval voor mij dit jaar, maar toch een paar leuke pics:Als roodkapje bij Kommer en Kwijl

Zo heb ik zaterdagmiddag gewerkt

Zo ben ik naar de optocht wezen kijken. Wat een leuk winters duo!

Gezellig!

Samen met Mark!
Een stuk minder leuke carnaval dan anders, maar ik vermaak me toch wel. Iedere dag even weg en achter de schermen bij De Koets alles op orde maken. Toch wel fijn om me nuttig te kunnen maken hihi!
Morgen Rozen Móndeg!
Grz Linde

zondag 7 februari 2010

Taart gebakken!

Hoi!
Vandaag is Thijs jarig, ik had deze taart voor hem gebakken:

Grz Linde

zaterdag 6 februari 2010

Huis gekocht!

Mark en ik hebben een huis gekocht!!
We gaan op de Fitissingel 2 wonen:

Natuurlijk nog niet meteen, maar we zijn een goede prijs overeen gekomen met de verkopers. Dus nu alles gaan regelen, en dan krijgen we begin mei de sleutel. Dan ga ik natuurlijk eerst nog van mijn kraamtijd genieten in ons huidige huis, dan gaan we verbouwen en dan pas verhuizen. Dus voorlopig zitten we er nog niet in!

JOEHOE!!!

Grz Linde

woensdag 3 februari 2010

LO's

Hoi!
Weer 3 LO's af voor mijn zwangerschapsboek:Ik ben inmiddels al weer 29 weken, dus loop nog maar een paar LO's achter! Ik ga morgen weer lekker een dagje scrappen, dus dan kom ik weer een heel eind bij hoop ik!
Voor de mensen die me al weer even niet gezien hebben, mijn buik wordt steeds groter! Vorige week maakte Mark deze foto van mij:

Hihi, echt grappig om zelf ook te zien!
Ik ga nu lekker een uurtje op de bank liggen, want vanavond is het weer werken!
Grz Linde