donderdag 24 december 2009

Kerst

Hoi!
Door de drukte van de ijsbaan bij ons voor de deur, waar wij de horeca van doen, heb ik helemaal geen tijd meer voor andere dingen. Dus daarom niet geblogd, niet creatief bezig geweest...niks!
Wel wil ik iedereen een geweldige kerst, maar vooral een spetterend 2010 toewensen! Ik hoop dat ik na de jaarwisseling weer wat meer tijd heb!
Grz Linde

woensdag 9 december 2009

Stoffen vlaggetjes

Hoi!
Gister lekker een creatief dagje gehad. Ik had niks gepland en ben lekker aan tafel gaan zitten hobby-en. Eerst heb ik aan het babypakje gewerkt wat ik op mijn naailes aan het maken ben, daarna heb ik héél hard gewerkt aan....stoffen vlaggetjes:

Ik had dit al een tijdje op mijn lijstje staan, maar nu ben ik er ook maar eens echt aan begonnen. Uiteindelijk is het 12 meter (!!) geworden én heb ik er ook maar snel een zak omheen gemaakt, wel zo handig met opbergen:De zak is niet echt mooi, maar die pimp ik misschien nog wel een keer.
Vandaag bij de verloskundige geweest, alles was goed. Mijn bloeddruk normaal en het hartje weer gehoord.
Net de kerstboom weer opgezet, joehoe!! Echt een feest als hij weer staat!
Grz Linde



donderdag 3 december 2009

20-weken echo

Hoi!
Maandag hebben Mark en ik de 20-weken echo gehad. Ik was behoorlijk zenuwachtig! Omdat we dan zouden horen of we blauwe of roze muisjes gaan serveren, maar ook ( nog véél belangrijker) of alles goed was. Want de echo met 20 weken is een medische screening. Gelukkig, alles was helemaal goed! Ze kon alles wat ze hoort te controleren, ook echt controleren én alles was goed. En wat betreft de muisjes......we krijgen waarschijnlijk een meisje! Ze hield haar knietjes strak tegen elkaar, dus was het lastig te zien. De echoscopiste denkt dat het een meisje is, maar niet 100% zeker.
We gaan er nu dus maar vanuit dat het een meisje is, en na de pretecho (die we nog gaan plannen) weten we het dan zeker!
Dit zijn de foto's die we meekregen,
Het hoofdje van opzij:
Het hoofdje van de voorkant, dus hier kijkt ze je recht aan:
En helemaal in zijn geheel, nog steeds met de knietjes opgetrokken:

Het was een erg leuk moment om het hartje weer te zien, en vooral om de baby te zien bewegen! Nu nog wachten op het moment dat ik haar ook ga voelen!
Grz Linde

Mexico 2

Hoi!
Bij deze nog de beloofde pics die Evi voor me zou inscannen!





Stoere foto's hè?
Morgen babynieuws!! ( foto's van de 20-weken echo)
Grz Linde