zondag 27 september 2009

Liv!

Hoi!
Vandaag is mijn petekindje geboren, het is een pracht van een meid met de naam Liv!
Ik heb mijn fototoestel daar gelaten dus kan helaas geen foto showen, maar dat komt snel een keer hoor!
Gr Linde

donderdag 24 september 2009

Geshopt!

Hoi!
Vandaag zijn Mark, Mama en ik wezen shoppen voor de baby. We reden in eerste instantie naar Tilburg omdat daar grote verbouwingsopruiming was, dat viel behoorlijk tgen. Toen zijn we uiteindelijk in Eindhoven terecht gekomen. Ik vond het zelf erg vroeg om al spulletjes te kopen, maar heb het tóch gedaan hihi!
Ze geven je allerlei garanties zodat je nog kunt omruilen als je toch iets anders wilt, én dat je je geld terug krijgt mocht de zwangerschap nog mislopen. Omdat ik meteen wist welke kinderwagen ik wilde, waren we daar snel
uit:

Gaaf is ie hè? Het is de Mutsy 4-rider, http://www.mutsy.nl/products/4rider/options hier zie je hem uitgebreid. We hebben hem helemaal compleet, incl de gave funseat waar Mark natuurlijk meteen helemaal weg van was! We hebben de kinderwagen van mama gekregen, wat natuurlijk een geweldige verassing was!


Over het kamertje heb ik wat langer zitten denken, maar dit was toch echt precies wat ik zocht:


Deze meubeltjes zijn het geworden. Echt beach-meubeltjes! De aankleding wordt natuurlijk helemaal mijn eigen stijl! Waarschijnlijk iets met kitsch kitchen!
Ik vond het in eerste instantie wel eng om deze dingen al uit te zoeken, maar ben er nu érg blij mee!!!
Grz Linde


maandag 14 september 2009

Weer een echo!

Hoi!
Inmiddels heb ik een 2e echo gehad. Alles was nog helemaal in orde! Het is nu 1,6 cm lang, en je zag al echt het hoofdje en het lijfje. Echt super om te zien, ook zag je het hartje heel duidelijk kloppen!
Helaas lukt het me niet om de echo in het goede formaat te scannen, dus krijg ik hem niet geupload. Ik zal er binnen kort een fot van maken, dat lukt beter denk ik.


Verder ook een paar LO's gescrapt, maar dat heb ik gedaan met foto's die ik zelf heb uitgeprint. Ik heb ze inmiddels ook via www.foto.com ( geweldige site om foto's te laten afdrukken, goedkoop, snel in huis en superkwaliteit) besteld. Dus wacht even tot ik die op de LO's erbij kan doen. Dat is toch mooier dan die ik zelf heb uitgeprint!

Tot snel!

Grz Linde

dinsdag 8 september 2009

Aafke & the waves

Zeker de moeite waard om te kijken! Zoek Evi en mij!

http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=578591

We hebben dit gemaakt op het vrijgezellenfeest van mijn nichtje Aafke. Hij ging in premiere tijdens de bruiloft!

Grz Linde