dinsdag 23 september 2008

Schrijf maar in je agenda!!!

maandag 22 september 2008

Egypte

Het was heerlijk! We hebben lekker helemaal niks gedaan!! Ik heb 3,5 boek uitgelezen, in de zon gelegen, af en toe in het water gesprongen voor afkoeling en gesnorkeld in de ongelofelijke blauwe zee met álle kleuren vissen!! Verder zijn we één dag ergens anders wezen snorkelen, maar dat kon niet tippen aan het rif met de mooiste vissen bij ons hotel. Ook zijn we één dag naar hurghada geweest, wat een beetje tegenviel. We hebben wel heerlijk gegeten bij het Hardrock Café , waar we per ongeluk 8 kilometer voor hebben moeten lopen ( we zaten in het oude stadje in plaats van het nieuwe en hadden niet in de gaten dat, dat zo ver uit elkaar lag *lol* ) Ach, hebben we die nacho's er weer vanaf gelopen haha!

Favo plek Mark en Twan... de Poolbar!


Mijn drankje....Mojito!!


Uhm???


Snorkelmaten!!


Check die gele gestreepte vissen, héél dicht bij mijn voeten ieieieie!


Actie!!


Barmaten!


Nog meer actie!!


Chill!


Is het een ligbed of een dienblad??


Hardrock café Hurghada (Floor krijgt stroom, dat kan ook alleen in Egypte haha)

En nu zijn we lekker bruin en weer back in real-life! Weer rustig aan begonnen met werken, opruimen, wassen, boodschappen doen. Maar we kunnen er weer tegenaan aan na zo'n super week!
Twan en Floor, bedankt voor de super gezellige week!
Grz Linde

woensdag 10 september 2008

Knutseldagje!

Hoi!
Gister een heerlijk knutseldagje gehad. Ik heb mijn stempels en scrapkast opgeruimd:

Ik heb foto's gemaakt van de LO's die ik zondag gemaakt heb ( in het hoesje al van mijn map, dus niet helemaal duidelijk:


Ik heb zondag inspiratie opgedaan bij Jacqueline, die poppetjes had gemaakt van vilt, dus die heb ik naturlijk ook meteen geprobeerd te maken:


Echt héél leuk om te doen! Ik moet er alleen nog sleutelhangers van maken, maar die dingen verkopen ze niet bij ons in het dorp :(
En als laatste heb ik een heel leuk boekje gemaakt voor Mark:
Voorbeelden van De get inspired Kit hebben me op dit idee gebracht, want Claudia Knoppert had dezelfde spreuk gebruikt op dit harmonica-boekje.
Verder nog wel een paar andere dingetjes gemaakt, maar die zijn nog geheim...
Grz Linde

maandag 8 september 2008

Houten boekje & Helicoptervlucht & nog véél meer....

Hoi!
Ik heb een houten boekje gemaakt voor Jens. Dit is ie geworden (de laatste foto's krijg ik met geen mogelijkheid recht, terwijl ze wel recht in mijn computer staan):


Verder hebben Mark en ik een helicoptervlucht gemaakt over Deurne afgelopen zaterdag. Dat was echt héél gaaf! We hebben ons eigen huis gevonden:

Dat van Evi en Patrick:

En van de ouders van Mark:

Het was écht super!
Verder hebben we zaterdag het geweldige nieuws gehad dat we zondag naar Egypte vertrekken voor een week! Twan en floor nemen ons een weekje mee om bij te komen van de verbouwing! Geweldig! Ik heb meteen helemaal vakantiekriebels! Die waren eerst nog ver te zoeken aangezien onze vakantie pas in november geboekt staat. Dus vandaag meteen badlakens wezen kopen, zonnebrand, etc. Joehoe!! Ik kan niet wachten, en gelukkig hoeft dat dus ook niet zo lang *lol*!
Als laatste ben ik zondag met Evi naar Veghel geweest voor de crop van SIS. We hebben lekker de hele dag zitten scrappen, een supergave goodiebag gekregen en vooral ook veel gekletst. Ook hebben we de kit weer gekregen, en hij is léuk! Ik zal morgen foto's maken van wat ik gemaakt heb met de kit. Het was een zéér geslaagde dag!
Nu komen Mark en ik net terug van een avondje privé-sauna. Lekker ge-chilled daar! Héérlijk! Phoe phoe,wat hebben we het toch slecht ;) Morgen weer eens sporten ( té lang geleden), zonnebanken en de rest van de dag....scrappen!!
Grz Linde
Grz Linde

woensdag 3 september 2008

Klaar!

Het is klaar! Onze nieuwe Koets is af!! We hebben heel wat mee gemaakt de afgelopen weken. Maar het resultaat mag er wezen! We zijn apetrots! Iedereen die heeft mee geholpen: SUPER BEDANKT!!
Hier wat foto's van de afgelopen weken:

Op het openingsfeest


Een beetje een beeld van hoe het geworden is, er volgen deze week nog meer foto's


Het Grote KOETS-Verbouwingfeest, op de Markt (in het weekend dat we helemaal dicht waren)


Op het leegfeest ( in het weekend dat we al wel aan het slopen waren, maar toch nog open gingen)


Op het leegfeest!

Zo, en nu ga ik naar de schoonheidsspecialiste, voor kunstnagels!! Joehoe!!

Gr Linde