dinsdag 27 mei 2008

Kermis pics

Hoi!
Hier alvast wat leuke pics van de kermis:





Nog één dagje te gaan!
Grz Linde

vrijdag 23 mei 2008

Kermis...

De voorbereidingen zijn in volle gang. De tent staat, de bar is opgebouwd, ik heb nieuwe crocjes klaar staan, mijn oude zijn al versleten :(, het glas heeft plaatsgemaakt voor plastic en de versieringen vrolijken het geheel weer op....de kermis kan bijna beginnen!

En wel over anderhalf uur, want dan zal het feest losbarsten! Een weekje dus waarschijnlijk geen post van mij, want ik heb even andere dingen te doen.
Voor iedereen die naar de Make & Take gaat...veel plezier! Voor iedereen die kermis komt vieren....veel plezier, we gaan proberen er een mooi feestje van te maken! En voor iedereen die weer komt helpen dit jaar...nu al bedankt!
Tot volgende week!

zaterdag 17 mei 2008

Dutch Dare #39 , Challenge Crazy Amigo's & nieuw kastje!

Hoi,
Na een zéér drukke week toch even tijd weten te maken om mee te doen aan de Dutch dare #39 én aan de challenge van de Crazy Amigo's.
Het thema van de Dutch Dare is deze keer 'huisdieren'> daar heb ik foto's genoeg van uiteraard! Dus een LO gemaakt over Kuta ( helaas zie ik net dat de foto vd LO niet zo mooi is):

Het thema van de Crazy Amigo Challenge is 'Wings'. Daar heb ik onderstaande Lo voor gemaakt:

En wat ik zeker nog even met jullie wil delen, is mijn nieuwe scrapkastje:

Deze heeft opa voor mij gemaakt, gaaf hè? Echt heel handig dat mijn papier nu lekker overzichtelijk geordend is! Opa, super bedankt!!

Gz Linde

donderdag 8 mei 2008

Dutch Dare #38

Ik word echt gelukkig van dit weer! Was het maar altijd zo.....
Ik heb mee gedaan aan de Dutch Dare #38, met als thema Oranje boven!
Dit is ie geworden:



Verder nog wat foto's van een wanddeling in het bos en van onze verjaardag ( die we lekker op het terras gevierd hebben)





Gister zijn we bij op aen oma geweest, en op a had mijn kastje klaar! Wauw een echte scrapkast! Vanavond ga ik hem eens lekker inrichten, de foto volgt snel!
Gr Linde

dinsdag 6 mei 2008

Sleutelhanger

Hoi!
Ik heb zelf een sleutelhanger gemaakt:

 

 


Ik heb laatst krimp-papier gekocht ( heet dit zo?) en dat was ik vandaag met Evi aan het testen. Daar kwamen deze leuke figuurtjes uit voort ( het vogeltje en het hartje) Omdat ik ze zo leuk vind, heb ik er een sleutelhanger van gemaakt door er vanalles bij te maken.
Toevallig is het thema bij de Crazy Amigo-challenge deze week 'Birds', dus is hij zeer toepasselijk!

Gr Linde
Posted by Picasa

zaterdag 3 mei 2008

Wintersport boekje

Hoi,

Ik heb een boekje gemaakt over de wintersport! Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk materialen door elkaar te gebruiken. Verder heb ik het wel bij zwart/wit groen en turqoise gehouden. Ik vind het zelf erg leuk geworden, hihi!













Vandaag is Mark jarig, dus we gaan lekker uiteten!
Gr Linde