zaterdag 26 april 2008

Diashow

Hoi!
Ik heb mijn diashow op deze site aangepast. Als het goed is staan en er nu bijna ál mijn scrapcreaties in. Als je er dubbel op klikt kom je op een site waar je de foto's duidelijker en groter kunt zien.
Afgelopen maandag ben ik trouwens bij de KNO-arts geweest, het bleek een ontsteking te zijn geweest. Normaal heb je er niet zo'n last van, grrr! Ik dus wel!
Nu ben ik al weer een heel eind opgeknapt gelukkig!
Woensdag ben ik met Evi wezen shoppen bij De creatie, om daarna twee avonden te scrappen. Joehoe! Ik kan nog even niet laten zien wat ik gemaakt heb, want ik maak een boekje en dat wil ik eerste helemaal afhebben. Gelukkig ben ik al héél ver!
Gr Linde

zondag 20 april 2008

Hallo!

Inmiddels weer een weekje verder:
Mijn operatie is goed verlopen, er zijn zelfs geen watten in gedaan. Terwijl dat iets was waar ik echt het meeste tegenop keek. Het herstel valt me echter erg tegen. Ik lig nu al een week op de bank, kan niet lang overeind zitten, voel constant druk in mijn hoofd waardoor ik oorpijn, tandpijn en hoofdpijn krijg. Wat een tegenvaller! Morgen op controle, ik ben benieuwd of dit normaal is!
Verder ben ik gister 25 jaar geworden! Joehoe!
Helaas heb ik mijn feestje af moeten zeggen aangezien ik me zo beroerd voelde, maar overdag is er wel wat visite geweest, en 's avonds gelukkig ook. Alleen zijn op je verjaardag is natuurlijk niet leuk! Ik ben héél erg verwend:
Ik heb een kaartje gekregen voor de musica Evita, een statief voor mijn camera, een door Evi gepimpte map voor mijn LO's, een helicoptervlucht boven Deurne (stoer!), een bon van De Creatie, scrappapier, een foto van mij en Martijn, boekenbonnen, centjes, snoep, bloemen, etc. Écht verwend dus!
Ik hoop deze week weer op te knappen, dat ik weer kan werken, naar De Creatie kan om mijn bon op te maken hihi, te scrappen en naar Nick en Simon kan waar ik kaartjes voor heb.
O ja, en ik had nog wat leuke foto's, van babyzwemmen, Juul en Kuta & de Dierentuin:





grz linde

zaterdag 12 april 2008

GRRHMF@#$%&*^!

Aaah, ik heb allemaalleuke foto's om te laten zien máár ik krijg ze met geen mogelijkheid op mijn computer!
Hij pakt mijn fototoestel niet én mijn kaartlezer niet!
Morgen krijg ik mijn laptop terug ( ook die was stuk!) dus ik hoop dat ik dan mijn foto's kan laten zien.
Ik heb namelijk foto's van Kuta en Juul samen, van het babyzwemmen én van de dierentuin!
Ik hoop dat ik ze morgen kan uploaden!
Verder begin ik een beetje zenuwachtig te worden voor maandag. Dan word de doorgang naar mijn neusholte groter gemaakt omdat daar door een te smalle doorgang een chronische ontsteking zit. Ik moet daarvoor onder narcose, en dat is de eerste keer. Dat vind ik wel spannend! Jullie horen wel hoe het gegaan is!
Grz Linde

woensdag 9 april 2008

Twee nieuwe LO's

Hoi!
Deze LO's heb ik deze week gemaakt. De foto's zijn niet super, maar dat komt omdat ik geen geduld heb hihi!


Morgenochtend ga ik met Anja en Martijn mee naar het babyzwemmen, daar heb ik erg veel zin in! Ik ga foto's maken en filmen.
Verder gaan Mark en ik vrijdag met Loes en Thijs naar de Dierentuin, joehoe!
En als laatste...ik heb weer kaartjes voor Extrema!!
Grz Linde

maandag 7 april 2008

Hoi,
Bij deze nog de beloofde LO!
Gemaakt met de Kit van De Creatie.
Vanavond ook weer lekker een avondje scrappen, joehoe!
Grz Linde