woensdag 28 november 2007

Oppassen op Lana

Hallo!
Creatief ben ik even niet geweest. Behalve dan het kado voor opa en oma natuurlijk. Zie www.evibroekman.blogspot.com.
Vandaag wel flink aan het kokkerellen geweest met Lana. We hebben cakejes gebakken!
Lana had me erg goed geholpen, zelfs de eieren zelf in het beslag gedaan!
Daarna hebben we natuurlijk nog flink gespeeld, zelfs zoveel dat we om 5 uur samen op de bank in slaap zijn gevallen, haha!
Al met al een hele leuke middag gehad!

 

 

 

 

Gr Linde
Posted by Picasa

zaterdag 24 november 2007

Poppetjes

Dan wil ik natuurlijk ook poppetjes! Hihi! Dit zijn Mark en ik!



Gr Linde

maandag 19 november 2007

ZIek ziek ziek

IK BEN ZIEK EN IK BAAL DAARVAN!
Gister dé dag, Nick & Simon kwamen optreden bij ons. En ik....ik ben ziek! Zelfs zo ziek dat ik mijn bed niet uit kon, dusss geen Nick & Simon voor Linde. Maar goed, get over it!
Zaterdag naar Rowen Hèze geweest, vet! Vanaf die nacht ziek geweest. Ik heb buikgriep, net zoals Mark in het begin van de week.
Máár ook een boekje af. Het is voor Anja en Mart, over Martijn hun zoon. Helaas staan de foto's bij mij steeds verkeerd om op, dus eerst de laatste foto's en dan aan het eidne pas de voorkant. Dus onderaan beginnen!














Gr Linde

dinsdag 13 november 2007

Oeps, vergeten te bloggen!

Ik heb helemaal niet stil gezeten, vandaar dat ik helemaal ben vergeten te bloggen! Maar ik heb vanalles te laten zien! Ik heb met Evi een workshop gevolgt bij de Creatie. We hebben een boekje gemaakt van transparanten. Het was érg leuk om te doen! Verder heb ik bog een LO af, én ik ben druk bezig met een boekje! Het boekje laat ik nog niet zien omdat het een kadootje is. Het is een boekje over een baby, wel lastig hoor om wat lichtere kleuren te gebruiken! Ik ben zo gewend aan felle kleuren. Als het boekje af is, zet ik het er meteen op ( beloofd!!)!
Ik ga zo meteen naar het circus, leuk!!









Gr Linde

donderdag 1 november 2007

Wat een poepie!!

Anja heeft een baby! Martijn! Hij is morgen al weer 2 weken oud, en ik heb hem dan ook al mogen bewonderen! Het is echt een poepie, daarom maar meteen een foto op mijn blog!
Ik ga nu meteen foto's afdrukken om een boekje te gaan maken!

 

Posted by Picasa

grz Linde