vrijdag 29 juni 2007

Kuta heeft ons weer flink aan het schrikken gemaakt!

Vandaag was Kuta weggelopen. We laten hem altijd achter spelen met de poort open, omdat hij dat ook moet leren. Hij is hem er al een paar keer tussenuit gepeerd, maar de straffen daarna doen hem blijkbaar niets. Vandaag was hij weer weg, en nu kneep ik hem echt. We hadden heel de buurt afgefietst, en geen Kuta te bekennen. Ik had ook mama bij de politie al gebeld en die heeft onze rakker opgespoord....hij was gevonden in de C1000 op de vleesafdeling!! Wat een brutale donder haha! Ik kan er nu wel weer om lachen gelukkig, maar we moeten toch echt achter beter gaan afsluiten!

Verder heb ik gister een nieuwe kast gekregen voor al mijn scrapspulletjes!! Joehoe!! We hebben er maar een week op hoeven wachten, dus dat was super geluk! Morgen ga ik hem eens op mijn dooie gemakje inrichten! Echt fijn dat ik niet meer alles in een hoekje hoef te schuiven!
Ik ga nu weer aan het werk, want er moet ook gewerkt worden tussen het scrappen en zoeken door haha!
gr linde

dinsdag 26 juni 2007

Make & Take


De Make & Take bij de creatie was super!!! We hebben 5 workshops gevolgd én flink geshopt! Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!
Gr Linde

vrijdag 22 juni 2007

Wat dingetjes gemaakt! NIEUW!

Hoi!
Ik heb nog een paardingetjes gemaakt, een boekje over mark.

Maar het boekje is érg klein en daardoor vond ik het niet zo leuk om te doen. Je kunt er niet zoveel in kwijt en het boekje is ook maar moeilijk open te maken. Niet voorherhaling vatbaar dus haha!
Ook had ik nog twee ATCtjes liggen die ik nog niet op de blog had gezet.Morgen naar deMake & Take van De Creatie. Ik heb er erg veel zin in! Ik heb al leuke foto's uitgezocht en afgedrukt voor de workshopjes!
Verder ben ik met een héél leuk projectje bezig maar ik denk dat de persoon waar het voor is ok altijd op mijn blog kijkt, dus helaas nog niets te showen!
Tot morgen misschien wel in Veghel!

Grz Linde

ps op mijn site met foto's staan ook nieuwe foto's!zondag 17 juni 2007

De kermis zit er weer op!!!


Ik ben een weekje weg geweest maar ik ben weer helemaal terug! De kermis is super goed verlopen, echt weer hele gezellige dagen geweest en lekker hard gewerkt! Met uiteraard op maandagmiddag onze kroegentocht én dinsdag schuimparty! Natuurlijk zoveel mogelijk leuke foto's gemaakt om een leuk boekje te maken haha!

Donderdag meteen naar Heesch geweest om leuke spulletjes te kopen. Ook hebben we de kit natuurlijk weer binnen én hebben Evi en ik samen de Zutter bind it all gekocht. Dussss ik kan weer aan de slag! Ik heb er wel écht weer zin in! Deze week zoveel mogelijk ook meteen weer alles helemaal afgerond van de kermis zodat ik volgende week lekker een dagje kan gaan scrappen! Jullie zullen het resultaat wel weer zien!


Grz Linde

woensdag 6 juni 2007

oh trouwens...


Nog wel even een leuke foto van afgelopen zondag...haha het was erg gezellig! Na eerst leuke dobbelspellen gedaan te hebben was dit het resultaat! Bijna onherkenbaar!

Weekje stilte

Hoi!

Deurne kermis komt er aan dus ik ben voorlopig even niet op mijn blog te vinden! We zijn al druk begonnen met alle voorbereidingen, de tent staat al, en vrijdag barst het feest los. Tot en met dinsdag knallen met de kermis, en woensdag nog grote schoonmaak en 's avonds afterparty. Dus van mij hoor je voorlopig even niets!!

grz Linde

zaterdag 2 juni 2007

De beloofde foto's!Posted by Picasa

vrijdag 1 juni 2007

Kuta op de Fiets

Haha, vanaf vandaag hebben we alletwee de fietsen compleet binnen. Op de transportfiets zit een hele grote mand en Kuta vind het geweldig om erin te zitten. Zijn koppie over deHrand en fietsen maar! Ik zal morgen een foto maken en erop zetten!

grz Linde