zaterdag 30 december 2006

Nieuw kussen voor Kuta

Omdat Kuta natuurlijk steeds een beetje groter wordt, was het tijd voor een nieuw kussen. We zijn daarvoor naar Jumper in Helmond gereden en hebben een érg mooi kussen gekocht! Een super grote rode. eigenlijk wilden we hem deze pas geven als hij helemaal zindelijk is maar dit kussen is waterafstotend dus mocht hij er meteen op. Gelukkig plofte hij er meteen op neer en heeft er de rest van de dag op gespeeld en geslapen. Hij moet wel eerst een stukje klimmen omdat het kussen een beetje hoog is voor hem haha! Ook hebben we een super grote voetbal gekocht waar hij érg blij mee is, maar die staat nog niet op de foto.
Haha, hier onder zie je hoe groot het kussen is, en hoe klein Kuta!!

Nog één nachtje slapen en het is oud & nieuw. Altijd een erg leuke avond om te werken en dit jaar nóg leuker, want we gaan eerst lekker grieken met de mensen die komen werken, gezellig!!!

gr Linde

vrijdag 29 december 2006

Lekker rustig dagje

Vandaag weer lekker een dagje iets minder druk. Lekker rustig opgestaan en heerlijk wezen uiteten bij het Vervolg, dat hadden we wel verdiend vonden we zelf!

Heb wel de hele dag dag op kantoor gewerkt, maar vanavond konden we lekker op de bank liggen. Dit was wel bij Lana, omdat we moesten baby-sitten, maar dat maakte niks uit. Een vrije avond tussendoor is echt héérlijk. Ik heb flink foto's geplakt in mijn fotoalbum, en het album is nu vol. Wat een voldaan gevoel.

Kuta was lekker mee geweest en heeft heerlijk liggen slapen in de stoel van Lana. Wat een verwend hondje, haha!

Vanmiddag heeft Kuta bij mij op kantoor gespeeld en geslapen. Maar aan het eind van de middag was ik hem kwijt. Hij was de logeerkamer op gelopen en had een heerlijk plekje gevonden.....
Gr Linde

zondag 24 december 2006

Kerst voor iedereen!!

Phoe phoe, druk zo als die kerst niet in het weekend valt. zijn nu 8 dagen op rij open! Maar wel extra leuke dagen zo om te werken! Voor Kuta zijn het wel veel avonden dat we er niet zijn, maar zoals je op de foto's kunt zien is hij er iedere avond benenden ook wel een tijdje bij.
Gister heb ik een middagje met Evi en Charlene gescrapt/gestempeld, en heb ik een leuk boekje gemaakt voor Mariëtte. Ik zal er binnenkort nog foto's van maken en op mijn blog zetten.

Nu snel eten koken zodat we na het eten nog even lekker op de bank kunnen liggen vóór het werken. Vanavond kerstavond, dus ben benieuwd hoe druk het zal worden.
Voor iedereen.....fijne feestdagen!!

woensdag 20 december 2006

boodschappen!

Maandag heeft Kuta meegeholpen de boodschappen op te ruimen, haha, lief hè?
Gisteravond heb ik met mama kerststukjes gemaakt op haar werk. Ik vond het in het begin lastig om te beginnen maar dit zijn mijn creaties geworden:


Nu zijn we erg druk met de voorbereidingen voor kerst en oud & nieuw in De Koets. Vandaag zijn we de skihut aan het opbouwen waar we borreltjes gaan verkopen, dus ik ga snel weer aan het werk...



maandag 18 december 2006

Puppy-cursus

Gister is Kuta voor de eerste keer naar puppy-cursus geweest! Echt hilarisch! Iedereen was verbaasd over hoe klein hij was en iedereen wilde hem knuffelen. De andere honden waren allemaal véél groter, ook de pups waar hij samen les mee had. Voor de meesten was deze les de laatste van de cursus, dus ze konden allemaal al 'zit' 'af' 'blijf' etc. en Kuta helemaal niks natuurlijk! Máár hij liep trots achter Mark aan als hij moest volgen! De graspollen waren allemaal erg hoog voor hem en de afstanden leken wel kilomters voor hem, maar hij hield dapper vol! Als de anderen iets moesten doen wat hij nog niet kon ging hij gewoon met een grasspriet spelen haha! Daarna moesten ze langs boxen lopen met vuurwerkgeluiden maar dat deed hem niks, haha hij is De Koets gewend! Dus dat zag er heel stoer uit!
Als laatste gingen de honden met elkaar spelen, de pups én de groten. Dat was één grote bende maar Kuta deed het goed. Bij de héle groten ging hij snel op zijn rug liggen, en bij de anderen snuffelde hij een beetje terug.

Dan zou je natuurlijk denken dat hij de rest van de dag zou slapen...maar 's avonds heeft hij ook nog met Daantje gespeeld, waar hij al aardig de baas over wilt spelen. Hij gaat gewoon op Daan's kussen liggen en begin aan zijn kluif, de rotzak! En Daan, de sufferd, doet er niks aan! Haha, wat een stel!

gr Linde

vrijdag 15 december 2006

Foto's van de fotograaf








Wat is ie lief hè? Met het scannen zijn de foto's wel wat donkerder geworden, dus in het echt zijn ze nóg mooier!! De twee met de rode achtergrond waar Kuta

alleen op staat hebben we in 20x20 cm en daar heb ik dus meteen mooie lijstjes voor gekocht! Nu snel een mooi plekje zoeken waar ik ze op kan hangen of neerzetten!



Gr Linde

Mooie foto's!








Papa is gister langs geweest en heeft weer een paar mooie pics gemaakt van onze kleine! Een paar op zijn roze kussen, maar het liefste lag hij toch bij papa in zijn vest!








Zo meteen ga ik de foto's bij Mieke ophalen, die zal ik meteen inscannen en op mijn blog zetten!

Verder heb ik nog een leuke foto van een schilderijtje die Evi, mijn zus, heeft gemaakt van Kuta:

Gr Linde

woensdag 13 december 2006

Wat een pech!

Internet is weer helemaal terug, jippie!!


Gister bij de dierenarts geweest, het pootje viel gelukkig mee. Er is niets gebroken, maar wel een beetje gekneust. Hij moet dus een beetje rust houden ( vertel dat een Jack Russel) en we moeten zorgen dat hij er niet al te veel op springt. Gelukkig was hij door de enting best een beetje rustig gister en heeft hij veel op zijn kussen gelegen.

Gisteravond sinterklaas gehad bij mama. Het was érg gezellig. Eerst hebben we gegourmet en daarna kadootjes uitgepakt. Mark, ik & Kuta zijn goed verwend!

Kuta en Daantje lopen nog steeds een beetje rondjes te lopen om elkaar heen, en af en toe grommen ze een keer flink. Eigenlijk willen ze alletwee spelen maar ze durven ( vooral Daantje) nog niet zo goed.
Verder heeft Kuta veel met Patrick gespeeld die hem natuurlijk helemaal gek maakte ( ach dan slaapt hij goed hihi!

Maar de titel heet niet voor niets 'wat een pech!' natuurlijk.....

Mark ging Kuta uitlaten in de tuin van mama, en Daantje ging mee. Kuta was zo druk met het uitdagen van Daan, en schrok daar zelf zo van, dat hij een nogal onverwachte sprong naar achter maakt.....in de vijver van mama!!!
Zoals je links kunt zien kon Mark hem er meteen uitvissen, maar hij was helemaal zeiknat! Hij was helemaal kopje onder gegaan! Natuurlijk kreeg ons pechvogeltje meteen weer de volle aandacht! Eerst heeft Mark hem drooggewreven in een grote handdoek en daarna mocht hij lekker in de handdoek bij Patrick op schoot. Gelukkig was het vooral de schrik en is hij nu weer helemaal de oude!
Gr Linde

dinsdag 12 december 2006

pijn pootje

Gister is Kuta met zijn pootje onder mijn stoel gekomen. Hij hinkt er een beetje van, en ik ben me natuurlijk rót geschrokken. Nu, de volgende dag, lijkt hij er nog steeds een beetje last van te hebben. Hij speelt wel gewoon en piept ook niet als we aan zijn pootje ziten. We nemen maar het zekere voor het onzekere en hebben de dierenarts gebeld of we even langs kunnen komen. Dan krijgt hij meteen zijn tweede enting, die hij eigenlijk donderdag zou krijgen.
Dus snel naar de dierenarts nu, ik hoop dat het mee valt!
Gr Linde

maandag 11 december 2006

Internet weg

Nét als ik een blog begin....begeeft mijn internet het :(

Máár snel even een plekje gevonden met draadloos internet om toch even snel een berichtje achter te laten.

De foto's van Kuta waren érg scheetig. Ik kan ze pas vrijdag ophalen, dus da n zal ik ze snel posten!

Kuta heeft een druk weekend acher de rug en ligt al bijna de hele dag lekker te slapen. Hij is zondag mee geweest naar het hockeyveld om door iedereen bewonderd te worden en daar heeft hij lekker rondgerend.

Daarna is hij tijdens openingstijd in de Koets geweest op zijn plekje onder de bar. Daar ligt hij lekker te slapemn op zijn kussen en als hij geknuffeld wil worden hoeft hij alleen maar achter de bar vandaan te komen....dan is er áltijd wel iemand die hem wil knuffelen.

Hij deed het super goed, wat voor ons natuurlijk heerlijk is omdat hij dan op zondag lekker benenden kan zijn.

Vanochtend was het zowaar een échte Jack Russel......hij rende rondje rond de bank en wist niet meer van ophouden. Nu nog héél schattig haha!



Deze foto is gemaakt op vorige week zondag tijdens sinterklaas. Lana nam Kuta meteen mee in haar nieuwe winkelwagen.

Ik ga snél weer met Kuta spelen.... tot snel!

Gr Linde

donderdag 7 december 2006

Ik ben Kuta



Hallo allemaal!

Ik ben Linde Broekman en ik heb deze blog vooral opgezet om onze lieve pup, Kuta, te volgen.
Kuta is nu bijna 9 weken oud, nog super klein! Toen we hem een week geleden ophaalde was hij maar 750 gram, en nu inmiddels al weer 1 kilo ( wow!)
Kuta is een Black & Tan Jack Russel, hij is een reutje. We hebben hem in Valkenburg gehaald, waar hij bij samen met zijn 2 zusje nog lekker bij zijn mama was. Ook zijn vader liep daar rond. Zijn vader was een erg mooie hond en we hopen dan ook dat dit scheetje net zo stoer gaat worden als zijn papa.Hij heet Kuta omdat we daar op vakantie zijn geweest. Mark en ik zijn begin november 2 weken naar Bali geweest. We verbleven in het plaatsje Sanur, maar zijn regelmatig naar Kuta geweest. Terwijl we daar op het strand lagen kwam er een hond bij ons liggen. Daar zijn we het serieus gaan hebben over een eigen hondje. Vandaar dus deze naam. Grappig weetje: Kuta betekend in het Hindoestaans 'hond'


Deze foto hebben we gemaakt op zijn eerst dag bij ons. Zoals je ziet at hij meteen super goed! Meneer beer is zijn grote vriend, daar stoeit én slaapt hij mee.

De foto bovenaan de pagina is door papa gemaakt. Hij was daar voor de derde dag bij ons en zoals je ziet was hij al goed gewend.

Hij dribbelt inmiddels al driftig achter ons aan en gaat af en toe zelf op ondekkingstocht.
Aangezien we boven een kroeg wonen is hij ook daar al af en toe geweest, en een aantal avonden per week slaapt hij met een schtergrondmuziekje van beneden, maar dat doet hij erg goed!

Dinsdag zijn we met hem naar de fotograaf geweest, waar we morgen het resultaat mogen gaan kijken! Ik ben erg benieuwd! Ik zal de foto's zsm op deze blog zetten.

Verder hebben we hem vandaag opgegeven voor puppycursus...àààh! 17 december, na zijn 2e enting heeft hij zijn eerstè 'les'.

Gr Linde




woensdag 6 december 2006

Hallooooo allemaal!

Mijn eerste blog, wauw!